18 januari 2011

Och det pinsammaste är att han inte ens har egna folkdräkter

Vi ska värna om den svenska kulturen. Vi ska hindra invandrare från att bryta ner vår "svenska kultur och identitet" och vi ska ta bort samernas "osvenska kultur" genom
En stärkt demokrati i fjällvärlden. Alla svenska medborgare oavsett härkomst skall ha samma rätt till mark och vatten, även i renbetesområdena.
Vi ska ha en lista över den bästa svenska kulturen.Vi ska dansa ringlekar, lyssna på nyckelharpa och studera Zorns målningar. Det är svenskt. Vi ska ha
Ett avvecklande av skattefinansierat stöd till kulturyttringar vars primära syfte är att chockera, uppröra och provocera.
Bara finkulturen tillåts; avveckla operan i Malmö och Skånes dansteater. Man ska inte åka till Spanien på semestern, utan åka runt och besöka den fina svenska kulturen i Sverige, som våra fina ringlekar som vi så ofta leker - eller vad annan fin svensk kultur man nu kan kulturarvsturista i (kanske någon har ett förslag?).

Förslag på förslag om att värna om den fina svenska kulturen som vi alla känner igen oss i, olika sätt med vilka man ska göra Sverige till det kulturella land det en gång (när?) var.

Och till råga på allt skall vi inte glömma bort att klä oss i de fina folkdräkter som var och varannan människa har. Det pinsammaste är att inte ens Jimmie Åkesson har en egen folkdräkt, utan måste hyra en från Skansen. Det kallar jag att värna om den svenska kulturen. Inte ens ha en egen folkdräkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar